World Croquet Federation

Sponsor:
ServeTheWorld

Strandpromenaden Krokketklubb ble Norgesmestre!

Strandpromenaden Krokketklubb, Lillestrøm, vant NM i Croquet, Norsk Standard for lag på Ekebergsletta, Oslo lørdag 17.juni. Det var første gang NM ble spilt i denne grenen. Et dristig foretak av Croquet-selskabet og Norges Croquetforbund (NCF).

Men Croquet-Tinget ønsket et mesterskap i denne grenen og NCF ønsket et NM i Oslo.

Det var kanskje 8 av Norges beste lag som møttes på Ekebergsletta i strålende sol. Lagene kom fra Jeløy Croquet Club, Brevik Croquet Team, Strandpromenaden Krokketklubb, Hjulmakerveien Crocket Club, Fredrikstad, Oslo Croquet Venner og Gamle Oslo Croquet Klubb (G.O.C.K.). Mesterskapet varte fra kl.11 til 19.30 før man hadde fått kåret Norgesmesterne og Presidenten i Norges Croquetforbund, Tore Gulbrandsen, kunne dele ut premie og medaljer. Det var for øvrig første gang Strandpromenaden deltok i noe NM i croquet, men de skal selv arrangere NM i Norsk enhåndscroquet senere i år, i september.

Etter 3 innledende runder og semifinaler stod det igjen to lag i bronsefinalen, et blandet lag fra Brevik Croquet Team/Oslo Croquet Venner mot Strandpromenaden, og to lag i finalen, et fra Hjulmakerveien mot Strandpromenaden. Finalen varte i over to timer før turneringslederen brøt inn og fastsatte tidsbegrensning. Strandpromenaden var klart best taktisk. I det hele tatt lærte de 8 lagene som hadde satt hverandre stevne mye av hverandre.

RESULTATER
1. Finn Bjerk og Jan Ivar Danielsen, Strandpromenaden Krokketklubb
2. Roar Michaelsen og Steinar Olsen, Hjulmakerveien Crocket Club
3. Jørgen Repshus, Oslo Croquet Venner og Bård Høibjerg, Brevik Croquet Team

Les flere nyheter

2006.06.19

|Nyheter |NM |Turneringer |Bilder |Styre |Dokumenter |Organisasjoner |Regler |Forum |Linker |Historie |Pressemeldinger |