LYST TIL Å STARTE EGEN KROKKET KLUBB??
Nyheter
In English
Turneringer
Bilder
Styre
Dokumenter
Lover
Organisasjoner
Regler
Forum
Linker
Historie
Pressemelding
Nyhetsbrev
Kontakt
Siste nytt:
NORWAY OPEN

Medlem av:

World Croquet Federation

Sponsor:
ServeTheWorld

Resultater NM i Pinsen

 I Pinsens ble det avholdt Norgesmesterskap i Fredrikstad og Moss/Rygge. I Moss/Rygge var det første gang at det ble arrangert rene NM singel- og dobbeltspill i Association Croquet i Norge. Johnny Trandem, Østfold Gress, hadde stilt til disposisjon et

I Pinsens ble det avholdt Norgesmesterskap i Fredrikstad og Moss/Rygge.

I Moss/Rygge var det første gang at det ble arrangert rene NM singel- og dobbeltspill i Association Croquet i Norge. Johnny Trandem, Østfold Gress, hadde stilt til disposisjon et gressareal ved Huggenes hvor turneringen foregikk. I Fredrikstad var det på fotballbanen til Skogstrand IL at NM i tradisjonell norsk croquet ble gjennomført; for øvrig med TV Norge som gjorde opptak store deler av tiden.

Været var strålende Pinseaften i Fredrikstad. Her stod Hjulmakerveien Crocket Club for første gang for arrangementet av NM i samarbeid med Norges Croquetforbund. Nevnes må Espen Krogstad som var nykommer og som gjorde en svært god innsats i sitt 2.spill hvor han ledet mot noen av Norges beste spillere. Han endte dessverre på pinnen og 4.plass i spillet, sendt ditt av en spiller fra samme klubb, Elleskjær Croquet Club, Drøbak.

NM i Moss skulle gått over to dager, men Croquetselskapet, Jeløy, klarte å arrangere det på én dag til alles tilfredshet. Men da spilte man fra 11 til 19.30! Og hva gjorde spillerne i de få pausene som var, - spilte croquet! Også i Moss/Rygge samarbeidet altså Norges Croquetforbund med en lokal organisasjon. Områdene til Østfold Gress var de beste banene Norgesmesterskap har vært spilt på hittil! Dette var svært viktig siden Association Croquet krever gode baner for at spillet skal få kvalitet.

I dobbel fikk man dagens mest spennende spill idet kampen mellom de to beste lagene endte uavgjort etter full tid. Det lag som så scoret første poeng vant og ble Norgesmestere. Svært jevnt altså. Rune Johansen kunne også hatt deltatt i finalen i single, han manglet kun ett poeng.Tore Gulbrandsen manglet et poeng fra å spille i bronsefinalen i samme.

Her følger de første resultatene fra NM i croquet. Det er i alt 8 NM i år. Neste er Croquet, Norsk Standard, dobbel i Oslo 17.juni, deretter singel under Krocketfestivalen i august. Singel og dobbel i Golf Croquet spilles også i august, i Hurum. Norsk enhåndscroquet får sitt første NM i begynnelsen av september på banene til Strandpromenaden Krokketklubb på Lillestrøm.

NM, tradisjonell Croquet, Norsk Standard, Fredrikstad
1. Rune Johansen, Hjulmakerveien Crocket Club
2. Birger Stene, Hjulmakerveien Crocket Club
3. Borge Christoffer Bringsværd, Elleskjær Croquet Club
4. Roar Michaelsen, Hjulmakerveien Crocket Club


NM, Association Croquet, singel, Moss/Rygge
1. Roar Michaelsen, Hjulmakerveien Crocket Club
2. Steinar Olsen, Hjulmakerveien Crocket Club
3. Rune Johansen, Hjulmakerveien Crocket Club
4. Bård Høibjerg, Brevik Croquet Team
5. Tore Gulbrandsen, Jeløy Croquet Klubb

NM, Association Croquet, dobbel, Moss/Rygge
1. Roar Michaelsen/Steinar Olsen, Hjulmakerveien Crocket Club
2. Rune Johansen, Hjulmakerveien Crocket Club/Tore Gulbrandsen, Jeløy Croquet Klubb
3. Jørgen Repshus, Oslo Croquet Venner/Bård Høibjerg, Brevik Croquet Team
Les flere nyheter

2006.06.08


 


|Nyheter |NM |Turneringer |Bilder |Styre |Dokumenter |Organisasjoner |Regler |Forum |Linker |Historie |Pressemeldinger |